Pantolon Kesimleri ve Modelleri Nelerdir?

Pantolon Kesimleri ve Modelleri Nelerdir?

Pantolon Kesimleri ve Modelleri Nelerdir?

Pantolon kesimleri, farklı vücut tiplerine ve kişilerin zevkine uygun olarak tercih edebilecekleri pantolon modellerini ifade eder. Pantolon modelleri, bu kesimlere göre şekillenir. Örneğin regular fit ya da slim fit gibi modellerde kesim türleri etkilidir. Pantolonun kesimine göre bedene çok oturmayan ve ferah bir kullanım olanağı sunan ya da daha bedene oturan modellerle kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz. Daha çok zayıf erkeklerin tercih ettiği chino gibi bol modeller takım elbiselerle ve spor kıyafetlerle uyum sağlayabilir. Eşofmana benzeyen ama takım elbiselere bile uyum sağlayabilecek kesimlerden biri de chinodur. Bir diğer kesim olarak kısa paça pantolon modelleridir.

Hangi Pantolon Kesimi Hangi Bedene Uygundur?

Regular fit kesim, biraz kilolu ve kilosu fazla olan erkekler için daha doğru bir tercih olur. Bedene yapışmadığı için fazlalıkları çok fazla belli etmez. Slim fit, bedeninize tam oturanpantolon kesimleri ve modelleri arasında yer alır. Bu model, daha çok atletik yapılı ve zayıf erkekler için uygundur. Ancak böyle bir sınıflandırmayı kesin olarak yapmak çok doğru kabul edilmeyebilir. Dar kesim pantolon giymeyi seven herkes slim fit modelleri tercih edebilir.  Kısa paça pantolon da genellikle kişinin boyuna göre tercih edebileceği modeller arasındadır. Kısa boylu erkekler için kısa paça pantolon daha avantajlı olabilir. Böylece pantolon paçası kestirmelerine gerek kalmaz.

Pantolon Kesimleri Neden Önemlidir?

Pantolon kesimleri genel olarak farklı tarzlara ve beden ölçülerine uygun giyinmeye yarar. Herkes vücudunu tanır ve vücut tipine uygun giyinerek her zaman şık görünebilir. Üzerinizde çok bol ya da çok dar durmayan kıyafetler, beden ölçülerinize tam uyacak kıyafetler için bacak boyunuz ve kilonuz önemlidir. Boyunuz uzunsa alacağınız pantolonun paçasının kısa olmamasına da dikkat etmelisiniz. Paçanın bilek bitimine denk gelmesi, kıyafetin üzerinizde düzgün ve estetik görünmesini sağlar.

Vücudunuza Uygun Pantolon Kesimleri ve Modelleri Hangisi?

Bazen internette ya da manken üzerinde gördüğünüz bir kıyafetin giydiğinizde üzerinizde hiç de güzel durmadığını fark edebilirsiniz. Çünkü mankenler ve internette sergilenen modeller genellikle çok fit ve zayıf vücutlara uygun tasarlanmış olur. Bu da bazen manken üzerinde gördüğünüz kıyafet modelinin size de yakışacağını düşünebilirsiniz. Doğru kesimi ve modeli bulabilmek için farklı beden tiplerine sahip mankenler üzerinde görebileceğiniz pantolon modellerini mağazamızdan inceleyebilirsiniz. Pantolon kesimleri ve modelleri hakkında fikir edinmek beğendiğiniz pantolon modelini kolayca sipariş vermek için şimdi mağazamızı ziyaret edin.

Etiketler: takım elbise
Ocak 05, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR